Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek başı yıkamak

Rüyada bebek başı yıkamak

Rüyada bebek başı yıkamak maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, şerefli bir hayat süreceğine, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine rivayet eder.

Rüyada bebek başı yıkamak gördüyseniz:

  • Bir bakıma bazı işlerinizin hallolması için başkalarından bağımsız davranmanız işinize yarayacak.Fakat diğer yandan etrafınızdaki insanlar sizi yanlış anlayabilirler.

Rüyada bebek başı yıkamak gün yüzü görmeyeceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına işarettir.

Rüyada çocuğun başını yıkamak hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına alamet eder.

Rüyada başımı yıkamak aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş birinin başını yıkamak gelmek istediği noktalara geleceğine, şansının her daim kendisinden yana gideceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin başını yıkamak aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin başını yıkamak geçiminin zor hale geleceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada başını yıkadığını görmek bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, yüzüne kan geleceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine işarettir.

Rüyada ölünün başını yıkamak üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments