Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baş yıkamak

Rüyada baş yıkamak

Rüyada baş yıkamak çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, varolan borçların ödeneceğine, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, vefa göstereceğine, rahata kavuşmaya, büyük mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Rüyada baş yıkamak gördüyseniz:

  • Aşktaki üzüntülerinizi unutmanızda size destek olacak.

Rüyada sabunla baş yıkamak ayaklandıracağına, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine delalettir.

Rüyada baş yıkamak oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, işlerinin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölünün başını yıkamak neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına alamet eder.

Rüyada başı yıkamak kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine delalet eder.

Rüyada çocuğun başını yıkamak geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, büyük paralar kazanacağına inanılır.

Rüyada eşinin başını yıkamak ticaret ehli kişi olacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına alamet eder.

Rüyada başını yıkadığını görmek sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebek başı yıkamak şansının artacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments