Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başı olmayan balık görmek

Rüyada başı olmayan balık görmek

Rüyada başı olmayan balık görmek anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, hainlik yapacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başı olmayan balık gördüyseniz:

  • Çok fazla muhatap olmamanız durumunda ortaya çıkan durumlar kendiliğinden hallolabilir.

Rüyada balık başı yemek sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada başı kopuk balık görmek alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada balığın başını koparmak çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada başı olmayan balık görmek mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada balık başı görmek fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, bir fitne çıkarmaya, attığı her adımda çok zarar edeceğine alamet eder.

Rüyada başı kopmuş balık görmek çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başını birinin kucağına koymak Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, kişinin şifa bulacağına delalet eder.

Rüyada başı kapalı olduğunu görmek maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments