Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başı kopmuş balık görmek

Rüyada başı kopmuş balık görmek

Rüyada başı kopmuş balık görmek sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, bayram tadında bir ömür geçireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine delalet eder.

Rüyada başı kopmuş balık gördüyseniz:

  • Bir yolculuk ya da seyahat esnasında yeni bilgiler edinebilir ya da hayata farklı açılardan bakmak isteyebilirsiniz.

Rüyada başı kopmuş balık görmek uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, hanenizde bolluk olacağına yorulmaktadır.

Rüyada balık başı görmek elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada balık başı yemek kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine tabir olunur.

Rüyada başı kopuk balık görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada balığın başını koparmak ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına, donanımlı kılacağına delalettir.

Rüyada başı olmayan balık görmek elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine işarettir.

Rüyada evin başına yıkıldığını görmek üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, ağız tadından olacağına işarettir.

Rüyada başına yeşil taç takmak birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, her zaman çok üzgün olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments