Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balığın başını koparmak

Rüyada balığın başını koparmak

Rüyada balığın başını koparmak hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına inanılır.

Rüyada balığın başını koparmak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi rekabet veya mücadele gerektiren ortamlarda kazanan taraf olabileceğiniz şekilde geliştirmelisiniz.

Rüyada balık başı görmek hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, eşlerinin kapanacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada başı kopuk balık görmek kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, insanlara küsüleceğine delalet eder.

Rüyada balığın başını koparmak mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına delalettir.

Rüyada balık başı yemek bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine delalettir.

Rüyada başı kopmuş balık görmek çok büyük bir ortaklığa gireceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına yorulur.

Rüyada başı olmayan balık görmek hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına yorulur.

Rüyada isim baş harfi görmek girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada başına bela almak bir sağlık sorunu yaşanacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sorunlarını çözeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments