Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık başı görmek

Rüyada balık başı görmek

Rüyada balık başı görmek bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, kimseyle konuşmayacağına, içinin huzurla dolacağına, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, kredi çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada balık başı gördüyseniz:

  • İlerisi için ciddi bir ilişkiniz olabilir.

Rüyada balığın başını koparmak kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine işaret eder.

Rüyada başı olmayan balık görmek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada başı kopuk balık görmek zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, güç kaybedeceğine delalettir.

Rüyada başı kopmuş balık görmek uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, yüküne ortak olacağına alamet etmektedir.

Rüyada balık başı görmek mesleğinde atılım yapacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, sevilen bir dostu kaybetmeye işarettir.

Rüyada balık başı yemek atılan adımların zarar getireceğine, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada başının üstünde kedi görmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine tabir olunur.

Rüyada başının olmadığını görmek maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, rütbesinin artacağına, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments