Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapalıyı açık görmek

Rüyada kapalıyı açık görmek

Rüyada kapalıyı açık görmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, anne babanın bu sayede mutlu olacağına, elindeki imkanların artacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada kapalıyı açık gördüyseniz:

  • Size mutluluğu getirebilecek bazı konular, daha önce kırdığınız bazı kişiler tarafından kasıtlı olarak engelleniyor.

Rüyada açık bayanı kapalı görmek hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kapalıyı açık görmek rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada kapalı birini saçı açık görmek iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına yorulur.

Rüyada kapalı kadının saçını açık görmek umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada açık kadını kapalı görmek işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, isabetli kararlar alacağına, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kapalı insanı açık görmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada kapalı olan birini açık görmek geçmişin kötü izlerinin silineceğine, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine işarettir.

Rüyada kapalı bir kızı açık görmek yetki sahibi olacağına, hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, sevineceğine, beklediklerini duyacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments