Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakanla konuştuğunu görmek

Rüyada başbakanla konuştuğunu görmek

Rüyada başbakanla konuştuğunu görmek elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, borçların ödeneceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, hayırlı haberlere rivayet etmektedir.

Rüyada başbakanla konuştuğunu gördüyseniz:

  • Kuşkulu durumlar veya şüpheli hareketleri olan kişiler aklınızı karıştırabilir.

Rüyada başbakanın konuştuğunu görmek herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, onunla bir ömür mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada başbakanla konuştuğunu görmek çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada cumhurbaşkanı ve başbakanı görmek arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, uykusuz ve halsiz düşeceğine, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada başbakanın oğlunu görmek kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada başbakanla evlendiğini görmek ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, yanlışlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada cumhurbaşkanı ve başbakan görmek muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine delalettir.

Rüyada başbakan karısını görmek bankadaki hesaplarının da kabaracağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına alamet eder.

Rüyada cumhurbaşkanı başbakanı görmek kötü günlerin geride kalacağına, stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, evliliklerin bitme noktasına geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments