Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakanla evlendiğini görmek

Rüyada başbakanla evlendiğini görmek

Rüyada başbakanla evlendiğini görmek hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, hasret içinde kalacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, başarılarının artacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına delalettir.

Rüyada başbakanla evlendiğini gördüyseniz:

  • İyileşme için biraz daha sabretmeniz gerekiyor.

Rüyada başbakanın kızıyla evlenmek sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada başbakanla evlenmek çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, maddi anlamda zayıflayacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada başbakanla evlendiğini görmek çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine inanılır.

Rüyada başbakanın oğluyla evlenmek varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine işarettir.

Rüyada başbakan kızıyla evlenmek eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, işlerin büyüyeceğine, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada başbakanla tatlı yemek hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, yağmur yağmamasına, çirkin bir iş yapmaya yorulur.

Rüyada başbakandan para aldığını görmek mutluluğunun daim olacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine inanılır.

Rüyada başbakanın ceketini tutmak çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments