Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakanın konuştuğunu görmek

Rüyada başbakanın konuştuğunu görmek

Rüyada başbakanın konuştuğunu görmek her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine inanılır.

Rüyada başbakanın konuştuğunu gördüyseniz:

  • Ev alım satımı, dekorasyon, tadilat, kiralama başlıklarında veya farklı alanlarda maddi açıdan olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada başbakanla konuştuğunu görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına işarettir.

Rüyada başbakanın konuştuğunu görmek ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evinde başbakanı görmek uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başbakanla beraber yürümek hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine işarettir.

Rüyada başbakanı koruduğunu görmek duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden rüya sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, işlerin sürekli artacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine tabir olunur.

Rüyada başbakanın görmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına alamet eder.

Rüyada başbakan recep tayyip erdoğanı görmek işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına işaret etmektedir.

Rüyada başbakanla bir yere gitmek işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments