Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cumhurbaşkanı ve başbakan görmek

Rüyada cumhurbaşkanı ve başbakan görmek

Rüyada cumhurbaşkanı ve başbakan görmek büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, hile ile mal elde edeceğine, yakında işlerinin aksayacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, daha lüks bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada cumhurbaşkanı ve başbakan gördüyseniz:

  • Size katkısı olacak kişilerle iş birliği yapmanız karlı girişimler anlamına gelebilir.

Rüyada cumhurbaşkanı ve başbakanı görmek sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada cumhurbaşkanını ve başbakanı görmek rakiplerini geride bırakacağına, şifaya ve çarelere kavuşacağına, tüm planların zamanında neticeleneceğine alamet eder.

Rüyada cumhurbaşkanı başbakanı görmek aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada başbakan cumhurbaşkanı görmek o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, kısmetlerinin kapanacağına, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine yorulur.

Rüyada başbakan ve cumhurbaşkanı görmek bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada başbakan ve cumhurbaşkanını görmek yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına delalettir.

Rüyada başbakanı ve cumhurbaşkanını görmek alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada cumhurbaşkanı ve başbakan görmek çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, üzüleceğine ve borçlanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments