Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lokma yaptığını görmek

Rüyada lokma yaptığını görmek

Rüyada lokma yaptığını görmek insanları kıracağına, üzeceğine, çok kolay bir hayatı olacağına, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına delalet eder.

Rüyada lokma yaptığını gördüyseniz:

  • Vereceğinden çok alan konularla vakit kaybetmemekte fayda var.

Rüyada hızır lokması görmek büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada lokma yediğini görmek kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, yazgısının güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağızdan lokma çıkarmak çok büyük adımlar atacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine işarettir.

Rüyada lokma tatlı görmek kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine rivayet eder.

Rüyada lokma tatlısı yaptığını görmek rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına tabir olunur.

Rüyada ağzındaki lokmayı çıkarmak çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Rüyada lokma dağıtmak sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, pişman olacağına, manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada lokma tatlısı görmek mal ve para kazanılacağına, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments