Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakanın resmini görmek

Rüyada başbakanın resmini görmek

Rüyada başbakanın resmini görmek bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, güzel huylarının değişeceğine, kısaysa da ömrün kısa süreceğine, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada başbakanın resmini gördüyseniz:

  • Ağzınızdan kaçırmanız durumunda aleyhinize kullanabilecek kişiler olabilir.

Rüyada başbakan resmi görmek neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, güzel bir hayat geçireceğine inanılır.

Rüyada başbakanın resmini görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine delalettir.

Rüyada duvarda resmini görmek siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına delalettir.

Rüyada kabenin resmini görmek kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, gelirinin garanti olacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüz resmi çizmek çok zor günler yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, aksiliklerin baş göstereceğine işarettir.

Rüyada gelin ve damat resmi görmek ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, düze çıkacağına işarettir.

Rüyada balık resmi çizmek işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada düşmanının resmini görmek onlar adına aç insanları doyuracağına, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments