Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabenin resmini görmek

Rüyada kabenin resmini görmek

Rüyada kabenin resmini görmek rüya sahibinin her zaman en iyisi olacağına, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına delalettir.

Rüyada kabenin resmini gördüyseniz:

  • Çevrenizde bulunan evli bir kadına dikkat etmelisiniz.

Rüyada kabenin resmini çekmek fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, hayırlı bir karar verileceğine delalettir.

Rüyada kabe resmi görmek attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kabe resmini görmek borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına yorulur.

Rüyada kabenin resmini görmek rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, derdin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada kabe resmi çizmek sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, başarının adım adım yaklaşacağına delalettir.

Rüyada bayan resmi görmek içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına tabir olunur.

Rüyada akrabanın resmini görmek gelirinin giderinden fazla olacağına, arzuların yerine geleceğine, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine delalettir.

Rüyada oğlunun resmini görmek işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, ölümcül hastalıklara işaret, mutluluğunun artacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments