Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmanının resmini görmek

Rüyada düşmanının resmini görmek

Rüyada düşmanının resmini görmek maddi olarak çok rahat olunacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine alamet eder.

Rüyada düşmanının resmini gördüyseniz:

  • Evinizde veya yaşadığınız yerde etrafı güzelleştirici işlerle uğraşabilirsiniz.

Rüyada düşmanının resmini görmek o kapıyı kapatacağına, hem de hayat standartlarının yükseleceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine delalet eder.

Rüyada atatürk resmi yapmak ayağa kalkacağına, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine alamet eder.

Rüyada ev resmi çizmek güzel sözler işiteceğine, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine yorulmaktadır.

Rüyada timsah resmi görmek elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada isa resmi görmek afiyette ve keyifte olacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine işarettir.

Rüyada küçüklük resmini görmek eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına işarettir.

Rüyada mantar resmi görmek hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen annenin resmini görmek ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments