Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakanı otururken görmek

Rüyada başbakanı otururken görmek

Rüyada başbakanı otururken görmek büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına, bol nimete kavuşulacağına, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada başbakanı otururken gördüyseniz:

  • Kendinden emin konuşan kişilerin sözlerine kanmamalı, kendi araştırmanızı kendiniz yapmalısınız.

Rüyada başbakanı otururken görmek çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya delalet etmektedir.

Rüyada karabaş otu görmek iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına işaret eder.

Rüyada inekleri otlatmak daha zengin hale geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine delalet eder.

Rüyada koyun sürüsünü otlatmak hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına tabir olunur.

Rüyada kuzuya ot vermek gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına alamet eder.

Rüyada koyun keçi otlatmak böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine yorulur.

Rüyada yolunmuş ot görmek bunu da herkese ilan edeceğine, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada ev oturmasına gitmek eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, deneyim kazanacağına, ayrılığın sandığından da uzun olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments