Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inekleri otlatmak

Rüyada inekleri otlatmak

Rüyada inekleri otlatmak aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, zamanla daha çok para elde edeceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, eşi ile problemler yaşayacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına inanılır.

Rüyada inekleri otlatmak gördüyseniz:

  • Bir şey düşünürken başkalarının sözleri sizi pek etkilememeli, kendinizle baş başa olun.

Rüyada ineği otlarken görmek kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çayırda inek otlatmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, yakında işlerinin aksayacağına, esenlik bulacağına işaret eder.

Rüyada inek ot vermek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ineğin ot yediğini görmek eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine yorulur.

Rüyada inek otlattığını görmek sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine yorulur.

Rüyada inek otlatmak o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına yorulur.

Rüyada inekleri otlatmak şansının yaver gideceğine, sevdikleri ile bir arada olacağına, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine delalettir.

Rüyada ot yiyen inek görmek ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments