Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karabaş otu görmek

Rüyada karabaş otu görmek

Rüyada karabaş otu görmek kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, kalkınacağına, ilerleyeceğine, sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada karabaş otu gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmek, bazı görüşlerinizin bilinir olmasını sağlamak veya bazı ürünlerinizi satışa çıkartmak için fırsat, işaret veya ipucu bekliyorsanız ondan geriye saymaya başlayabilirsiniz.

Rüyada karabaş otu görmek cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada karabaş koyun görmek sağlığının yerine geleceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, her türlü başarıyı elde edeceğine yorulur.

Rüyada hayvan otlatmak aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, kendisiyle övüneceğine delalettir.

Rüyada koyun otlatmak yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, harama göz dikmeyeceğine, aydınlık bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada vücudunda ot görmek kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ot yiyen inek görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada oturarak uçmak huzurlu bir insan olacağına, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine delalet eder.

Rüyada otlu deniz görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments