Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev oturmasına gitmek

Rüyada ev oturmasına gitmek

Rüyada ev oturmasına gitmek gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, ticaret ehli kişi olacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada ev oturmasına gitmek gördüyseniz:

  • Askıda kalmış konuların yerli yerine oturması için çaba göstermek yerine, dikkatinizi yeni şeylere çevirmenizde fayda var.

Rüyada ev oturmasına gitmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, zararların telafi edileceğine, iç sıkıntısına delalettir.

Rüyada arkadaşına oturmaya gitmek tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına, ona özlemle sarılacağına delalet eder.

Rüyada komşuya oturmaya gitmek iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına işarettir.

Rüyada oturmaya gitmek yaşamdan elini eteğini çekeceğine, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine yorulmaktadır.

Rüyada evelik otu görmek işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına inanılır.

Rüyada eski oturulan evi görmek dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine işaret etmektedir.

Rüyada eskiden oturulan evi görmek sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada arkadaşla eve gitmek aile içinde saadetinin artacağına, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments