Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuzuya ot vermek

Rüyada kuzuya ot vermek

Rüyada kuzuya ot vermek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada kuzuya ot vermek gördüyseniz:

  • İçindeki suların duvarları yıkması için barajın sadece bir bardak suya ihtiyacı kalmış olabilir.

Rüyada kuzuya ot vermek içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına rivayet eder.

Rüyada koyun kuzu otlatmak aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, maneviyatını daha ön planda tutacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuzu kulağı otu görmek işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuzu otlatmak karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada kuzu sürüsü otlatmak yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada kuzu göbeği mantarı görmek ister istemez çok üzüleceğine, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine işaret eder.

Rüyada kasaptan kuzu eti almak kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, kazancın artmasına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına alamet eder.

Rüyada kuzu ölüsü görmek çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments