Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başak görmek

Rüyada başak görmek

Rüyada başak görmek eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, hayıflanacağına rivayet eder.

Rüyada başak gördüyseniz:

  • Başka bir konuyla kendinizi avutun veya tatmin edin.

Rüyada yeşil başak görmek mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine yorulur.

Rüyada yeşil başaklı buğday görmek isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, olayın ağız münakaşasına varacağına alamet eder.

Rüyada sararmış başak görmek mal ve para sahibi olacağına, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada başak ismi görmek parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada başak hayvanı görmek iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, eve kapanacağına yorulur.

Rüyada sarı başak tarlası görmek attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, ekmek ve dünya malı alacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada ekin başak görmek özgüveninde artış yaşanacağına, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine işaret eder.

Rüyada sarı buğday başakları görmek çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments