Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil başak görmek

Rüyada yeşil başak görmek

Rüyada yeşil başak görmek çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, şansının yaver gideceğine, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, iş sahibi olacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına işarettir.

Rüyada yeşil başak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınıza yardım edebilir veya inandığınız amaçlar için aktivitelere katılımda bulunabilirsiniz.

Rüyada yeşil başak görmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil başak tarlası görmek aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına alamet eder.

Rüyada yeşil başaklı buğday görmek sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil buğday başağı görmek yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına işarettir.

Rüyada başak hayvanı görmek yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına delalettir.

Rüyada buğday başağı yemek geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına delalettir.

Rüyada başak tarlasında görmek eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada tarlada başak görmek hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments