Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baş yastığı görmek

Rüyada baş yastığı görmek

Rüyada baş yastığı görmek adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, işlerinin zarara uğrayacağına, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına işarettir.

Rüyada baş yastığı gördüyseniz:

  • Karışık bir durumda son derece olumlu bir karar vermeniz ya da tercih yapmanız mümkündür.

Rüyada baş yastığı görmek göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, kapanan bütün kapıların açılacağına tabir olunur.

Rüyada yastıkta yatmak yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada yastığa tükürmek uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, çok para kazanılacağına, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına yorulur.

Rüyada yastıkla boğulduğunu görmek hoş olmayan sözler işiteceğine, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, şaşkın olacağına alamet eder.

Rüyada üst üste yastık görmek sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada iki tane yastık görmek sorunların tamamen biteceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına yorulur.

Rüyada yastık diktirmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, şifaya ve çarelere kavuşacağına, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına işarettir.

Rüyada ıslak yastık görmek başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments