Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üst üste yastık görmek

Rüyada üst üste yastık görmek

Rüyada üst üste yastık görmek sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, musibetlerin yaşanacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına, karanlık kişilerle muhatap olacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada üst üste yastık gördüyseniz:

  • Şikayetçi olmanız durumunda işler kontrolden çıkabilir.

Rüyada üst üste yastık görmek sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üst üste sevdiğin kişiyi görmek kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, bunun şans olacağına, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına alamet eder.

Rüyada iki pantolon üst üste giymek emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada üst üste sigara içmek varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, kimseyle konuşmayacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına inanılır.

Rüyada üst üste ev görmek atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada üç gün üst üste aynı kişiyi görmek özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada iki çorap üst üste giymek işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada üst üste iki ayakkabı giymek bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments