Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yastık diktirmek

Rüyada yastık diktirmek

Rüyada yastık diktirmek mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada yastık diktirmek gördüyseniz:

  • Size yapılan önerileri iyice düşünüp, süzgeçten geçirmelisiniz.

Rüyada yastık diktirmek zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, kişinin afiyette olacağına işarettir.

Rüyada yastık diktiğini görmek kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, işinden ve hayatından geri kalacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini ağaç dikerken görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada mor elbise diktirmek onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil soğan diktiğini görmek üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, rızık bolluğu içinde olacağına, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına alamet eder.

Rüyada dik bir merdivenden çıkmak ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine rivayet eder.

Rüyada dik bir merdivenden inmek yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına işarettir.

Rüyada dikilmiş yara görmek çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments