Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baş üstünde yılan görmek

Rüyada baş üstünde yılan görmek

Rüyada baş üstünde yılan görmek yenilgiye uğramış hissedeceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, umutlanacağına, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, uzun yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada baş üstünde yılan gördüyseniz:

  • Sizin de, kendi pozisyonunuzda veya fikirlerinizde ısrarcı olmanız durumunda olaylar iyice kontrolden çıkabilir.

Rüyada başının üstünde yılan görmek birçok iş teklifi alınacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada baş üstünde yılan görmek verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine yorulmaktadır.

Rüyada baş üstünde taşınmak kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına delalettir.

Rüyada başının üstünde bulut görmek sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına delalettir.

Rüyada başının üstünde ekmek görmek endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına, sıkıntılarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada başının üstünde kedi görmek hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada başının üstünde ateş görmek ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılanın başını okşamak bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, dünya malına doymak bilmeyeceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments