Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başının üstünde ateş görmek

Rüyada başının üstünde ateş görmek

Rüyada başının üstünde ateş görmek aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, herkesin rahat edeceğine, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada başının üstünde ateş gördüyseniz:

  • Bazı yöntem veya taktikleriniz karşı direnç duvarına takılıyor olabilir.

Rüyada başının üstünde ateş görmek onunla mutlu bir hayat kuracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ateş başında oturmak sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada ateş üstünde namaz kılmak isabetli adımlar atacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına alamet etmektedir.

Rüyada suyun üstünde ateş görmek kazançlı kapıların açılacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada ateş üstünden atlamak yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada ateş üstünde ekmek pişirmek iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada denizin üstünde ateş görmek zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kor ateş üstünde yürümek kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments