Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başının üstünde yılan görmek

Rüyada başının üstünde yılan görmek

Rüyada başının üstünde yılan görmek ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, günahlarına tövbe edeceğine, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, daha rahat bir hayatı olacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine işarettir.

Rüyada başının üstünde yılan gördüyseniz:

  • Beni biraz ciddiye alanlar ne kadar haklı olduğumu anlayacaklar.

Rüyada başının üstünde yılan görmek büyük miktarda para kazanacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada baş üstünde yılan görmek kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, sağlığından ve ağız tadından olacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına delalet eder.

Rüyada başının üstünde bulut görmek atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, elindekilerinin kıymetini bileceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada baş üstünde taşınmak dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, hayattan her istediğini alacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine rivayet eder.

Rüyada başının üstünde ekmek görmek kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına delalettir.

Rüyada başının üstünde kedi görmek atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada başının üstünde ateş görmek zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, her zaman çok başarılı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanın başını yemek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments