Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baş üstünde taşınmak

Rüyada baş üstünde taşınmak

Rüyada baş üstünde taşınmak işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, günahkar olacağı işlere gireceğine, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine tabir olunur.

Rüyada baş üstünde taşınmak gördüyseniz:

  • İşlerinize ya da kararlarınıza karışmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada baş üstünde taşınmak sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada omuz üstünde taşınmak sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına inanılır.

Rüyada el üstünde taşınmak harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada baş üstünde yılan görmek daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, iyi hissedileceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başının üstünde kedi görmek ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada başının üstünde yılan görmek sevilen bir kişiye yardım edileceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine işaret eder.

Rüyada başının üstünde bulut görmek büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına işaret etmektedir.

Rüyada başının üstünde ateş görmek onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments