Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağını kaşımak

Rüyada ayağını kaşımak

Rüyada ayağını kaşımak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada ayağını kaşımak gördüyseniz:

  • Sezgileriniz diğerlerinin ne yapmak istediğini veya neler beklediğini anlamanızı sağlıyor.

Rüyada ayak kaşımak kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına alamet eder.

Rüyada ayağını kaşımak maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, kötü günlerinden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada vücudunu kaşımak ileride saygın bir kimse olacağına, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, karısının çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada avuç içi kaşımak ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçını kaşımak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına yorulur.

Rüyada bacağını kaşımak dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin sırt kaşımak rahata ereceğine, ferahlayacağına, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin sırtını kaşımak girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, huzurunun yerine geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments