Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yokuş aşağı yürümek

Rüyada yokuş aşağı yürümek

Rüyada yokuş aşağı yürümek hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, nifak sokanların cezalandırılacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, spor yapmaya başlanılacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine işarettir.

Rüyada yokuş aşağı yürümek gördüyseniz:

  • Kafası karışık olan veya problemlerini dile getirmekte zorlanan kişileri dikkatle dinlemenizde veya anlamaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada yokuş aşağı yürümek sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına delalet eder.

Rüyada yokuş aşağı düşmek sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına, sayılacağına ve sevileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yokuş aşağı indiğini görmek sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yokuş aşağı kayarak inmek sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına yorulur.

Rüyada otobüsle yokuş aşağı inmek rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine işarettir.

Rüyada yokuş aşağı hızla inmek çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yokuş aşağı bakmak faydalı şeyler yapacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, düşmanını alt edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yokuş aşağı arabayla inmek hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, can derdine düşeceğine, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments