Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada açık başla namaz kılmak

Rüyada açık başla namaz kılmak

Rüyada açık başla namaz kılmak büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, düşmanların çok üzüleceğine işarettir.

Rüyada açık başla namaz kılmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerden farkınız sizin istediğinizi almış olmanız olacak.

Rüyada başı açık namaz kıldığını görmek telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, fikirlerinin çatışacağına işaret etmektedir.

Rüyada açık başla namaz kılmak girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, ancak yılmayacağına inanılır.

Rüyada baş açık namaz kılmak iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, ağız tadından ve neşesinden de olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başı açık namaz kılan görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada başı açık namaz kılanı görmek mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine rivayet eder.

Rüyada başı açık namaza durmak yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, başarı için fırsatların artacağına, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada açık namaz kılmak öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada saçı açık namaz kılmak çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments