Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağızdan doğum yapmak

Rüyada ağızdan doğum yapmak

Rüyada ağızdan doğum yapmak büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağızdan doğum yapmak gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki Astrolojik etkiler masraflarınızdaki ani artışı gösteriyorlar.

Rüyada ağızdan doğum yapmak işinde terfi alacağına, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına işaret eder.

Rüyada ağızdan tuvalet yapmak yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağızdan büyük abdest yapmak bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine inanılır.

Rüyada ağızdan kaka yapmak kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine rivayet eder.

Rüyada ağızdan kurt çıkarmak emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, ana baba sözü dinlemeye delalet eder.

Rüyada ağızdan kıl tükürmek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada ağızdan ip çekmek karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağızdan balgam çıkarmak ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, saadetinin yükseleceğine, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments