Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağızdan kaka yapmak

Rüyada ağızdan kaka yapmak

Rüyada ağızdan kaka yapmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, çok yoğun çalışacağına, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, övgü dolu sözler duyacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağızdan kaka yapmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin asıl niyetleri üzerine detaylı düşünmeniz ortaya çıkan bir fırsatı geri çevirmenize ya da kullanmamanıza neden olabilir.

Rüyada ağızdan kaka yapmak bedenen ve ruhen iyi olacağına, hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine işarettir.

Rüyada ağızdan kaka çıkarmak dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, farklı kişilerle tanışacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağızdan doğum yapmak uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, hilekar ve zayıf tanıdığa rivayet etmektedir.

Rüyada ağızdan büyük abdest yapmak eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, yeteneklerini geliştirmeye, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağızdan tuvalet yapmak eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yere kaka yapmak hem de hayat standartlarının yükseleceğine, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına inanılır.

Rüyada ayakta kaka yapmak kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine yorulur.

Rüyada ayakkabıya kaka yapmak düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments