Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bardakta buz görmek

Rüyada bardakta buz görmek

Rüyada bardakta buz görmek kötü sözler duyulacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, iş konusunda değişiklikler yapılacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına yorulur.

Rüyada bardakta buz gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz imajınızı etkileyebilir.

Rüyada bardakta buz görmek üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan rüya sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, işlerin hafifleyeceğine yorulur.

Rüyada buzlu çay görmek iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına delalettir.

Rüyada buzluk temizlemek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, dertleri biteceğine, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada buz ve kar görmek malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına işaret eder.

Rüyada buzdan deniz görmek aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada buzlu gölde yüzmek gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada buz üzerinde durmak bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına inanılır.

Rüyada buzdan cami görmek zarar edeceği bir döneme gireceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments