Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buz ve kar görmek

Rüyada buz ve kar görmek

Rüyada buz ve kar görmek istediği evde oturacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, hayırlı bir kısmetle tanışacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada buz ve kar gördüyseniz:

  • Belli kişilerin doğruluğu sorgulanabilir ya da iniş çıkışlı durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada buzlu kar görmek çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada karlı buzlu yolda yürümek ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine, gönlünün rahata ereceğine işarettir.

Rüyada karlı buzlu dağ görmek ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, kederleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada karlı buz görmek işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kar ve buz görmek göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada karlı buzlu yol görmek fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada buz ve kar görmek çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine alamet eder.

Rüyada karlı ve buzlu yolda yürümek kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, duygularının karşılığını alamayacağına, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments