Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzdan cami görmek

Rüyada buzdan cami görmek

Rüyada buzdan cami görmek sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, sahip olunan gücün kaybedileceğine, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine, işlerinin yarım kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buzdan cami gördüyseniz:

  • Hakkınızda kötü dedikodular çıkabilir.

Rüyada buzdan cami görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, önemli kişi haline geleceğine, çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine yorulur.

Rüyada buz pateni yapmak yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada buzda ayağı kaymak sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada buzdan yatak görmek rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına delalettir.

Rüyada buzlu denize girmek yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına yorulur.

Rüyada kalıp buz görmek ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada buzda kayan görmek çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, işlerin günden güne bozulacağına, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına inanılır.

Rüyada buzlu denize düşmek yeni girişimlerde bulunacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments