Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suya çiçek koymak

Rüyada suya çiçek koymak

Rüyada suya çiçek koymak aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, hayırlı bir eşe, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suya çiçek koymak gördüyseniz:

  • Uzun vadeli bazı plan ya da amaçlarınız için atağa geçebilir veya bir hamle yapabilirsiniz.

Rüyada suya çiçek koymak Mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine delalettir.

Rüyada çiçeği suya koymak geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine işaret eder.

Rüyada çiçekleri vazoya koymak geçim sıkıntısının olmayacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine yorulur.

Rüyada mezarlara çiçek koymak geçecek güzel bir ömre, büyük bir özgüven kazanılacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine delalet eder.

Rüyada vazoya çiçek koymak çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, sıkıntıların çözüm bulacağına işaret eder.

Rüyada mezarlığa çiçek koymak maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına tabir olunur.

Rüyada çiçek koymak anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada çiçeğe toprak koymak elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments