Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lokmayı yutamamak

Rüyada lokmayı yutamamak

Rüyada lokmayı yutamamak işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, çok zor duruma düşüleceğine, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lokmayı yutamamak gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı faal olarak kullanmanız, daha fazla sosyalleşmeniz ya da aşk hayatınıza zaman ayırmanız hayatınıza renk getirebilir.

Rüyada lokma döktüğünü görmek çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir lokma ekmek yemek onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada ağızda lokma görmek hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada lokma yapmak dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, çok kazançlı yatırımlara gireceğine alamet eder.

Rüyada lokman hekimi görmek ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada lokma tatlısı dağıtmak hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, dünya mallarının çoğalacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada lokma dökmek karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lokma pişirmek sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments