Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş kaplumbağa görmek

Rüyada ölmüş kaplumbağa görmek

Rüyada ölmüş kaplumbağa görmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, işinde terfi alacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş kaplumbağa gördüyseniz:

  • Belli bir amacınıza farklı açılardan yaklaşabilir veya bazı işleri farklı şekilde yaklaşımlarla ele alabilirsiniz.

Rüyada beyaz kaplumbağa görmek sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, maddi açıdan ferahlayacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada kaplumbağa ellemek işlerine bereket geleceğine, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada evde kaplumbağa beslemek geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada kertenkele ve kaplumbağa görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, hileye, fesada bulaşacağına, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su kaplumbağası yemek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaplumbağa ve balık görmek önündeki engelleri aşamayacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına inanılır.

Rüyada kaplumbağa toplamak sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, kısa süre içinde yalnız kalınacağına işarettir.

Rüyada kaplumbağa örmek daha fazla kazanç elde edeceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments