Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvalette kaplumbağa görmek

Rüyada tuvalette kaplumbağa görmek

Rüyada tuvalette kaplumbağa görmek kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına inanılır.

Rüyada tuvalette kaplumbağa gördüyseniz:

  • Bitiremeyeceğiniz işlerle ilgilenebilirsiniz.

Rüyada tuvalette kaplumbağa görmek inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine işarettir.

Rüyada kaplumbağa doğurduğunu görmek Allah katında güzel mükafatlar almasına, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, aradığı aşkı bulacağına yorulur.

Rüyada üstünde kaplumbağa görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaplumbağa kafası görmek kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada kaplumbağa eti görmek iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine delalet eder.

Rüyada kertenkele ve kaplumbağa görmek büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, saadete ereceğine, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada su kaplumbağası yumurtası görmek ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına yorulur.

Rüyada falda kaplumbağa görmek üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments