Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli adet bezi görmek

Rüyada kirli adet bezi görmek

Rüyada kirli adet bezi görmek çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirli adet bezi gördüyseniz:

  • Bazılarımızda kimlik bunalımlarına neden olabilir.

Rüyada kirli adet bezi görmek elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada adet bezini yıkamak ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına işarettir.

Rüyada adetli bez görmek sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, yarardan çok zarar getireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada adet bezleri görmek onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine tabir olunur.

Rüyada adet bezi değiştirmek sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına tabir olunur.

Rüyada temiz adet bezi görmek çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına işaret etmektedir.

Rüyada adet bezi görmek kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına işaret eder.

Rüyada adet bezi yıkamak yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments