Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin yüzüne üflediğini görmek

Rüyada birinin yüzüne üflediğini görmek

Rüyada birinin yüzüne üflediğini görmek iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, manevi olarak çökmekle kalmayacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin yüzüne üflediğini gördüyseniz:

  • Tuhaf, ilginç, aldatıcı, beklenmedik veya ilham verici olaylar yaşanabilir.

Rüyada birinin yüzüne üflediğini görmek çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüze üflemek kısmetlerin günden güne artacağına, sermaye elde edeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına inanılır.

Rüyada ağıza üflemek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, zenginlik içinde olacağına, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına delalet eder.

Rüyada pastada mum üflemek aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada kulağına üflemek ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada yaş pasta üflemek verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına işaret eder.

Rüyada pasta üflemek anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada ateş üflemek sevilen bir kişi olunacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments