Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ateş üflemek

Rüyada ateş üflemek

Rüyada ateş üflemek kısmetlerinin bollaşacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ateş üflemek gördüyseniz:

  • Kendinizden şüphe duymamalısınız.

Rüyada ateş üflemek karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan rüya sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine işaret etmektedir.

Rüyada ateşi üflemek sıkıntılarının sona ereceğine, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada doğum günü pastası üflemek hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine delalettir.

Rüyada pasta üflemek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine işaret eder.

Rüyada ağıza üflemek bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, kazancının tükenmeyeceğine, maddi olarak üstünlük elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sigara dumanı üflemek ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağzına üflemek elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaş pasta üflemek aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments