Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suya üflemek

Rüyada suya üflemek

Rüyada suya üflemek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına alamet eder.

Rüyada suya üflemek gördüyseniz:

  • Sağlığınızı veya yakınlarınızın sağlığını da hafife almamanız gerekiyor.

Rüyada suya üflemek moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine tabir olunur.

Rüyada kulağa üflemek yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine alamet eder.

Rüyada doğum günü pastası üflemek etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına delalettir.

Rüyada pasta mumu üflemek kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, işinden ve parasından olacağına delalettir.

Rüyada ateşi üflemek ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına rivayet eder.

Rüyada pasta üflemek anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine işarettir.

Rüyada kulağına üflemek bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına yorulmaktadır.

Rüyada sura üflemek yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments