Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balta bilemek

Rüyada balta bilemek

Rüyada balta bilemek özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, rahat bir hayata sahip olacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına alamet etmektedir.

Rüyada balta bilemek gördüyseniz:

  • Ani sinirsel patlamalara karşı ihtiyatlı olmanız gerekiyor.

Rüyada balta bilemek yapılan ortaklıkların bozulacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına yorulur.

Rüyada tırpan bilemek rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine işaret eder.

Rüyada kılıç bilemek çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bıçak bilemek elinin de bolluk ve bereket göreceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, uzun soluklu bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada satır bilemek sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, dürüst bir şekilde yaşayacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kafaya balta yemek ticaret ehli olacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine işarettir.

Rüyada balta sapı görmek maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada baltayla birini yaralamak iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments