Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balta bulmak

Rüyada balta bulmak

Rüyada balta bulmak maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına, işlerin kapanacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine delalettir.

Rüyada balta bulmak gördüyseniz:

  • Evle ilgili bütçenizi dengelemenizi sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada balta bulmak bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, iş sahibi olacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına delalettir.

Rüyada savaş baltası görmek az da olsa feraha çıkılacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada baltayla ağaç kesmek kazancının günden güne arttıracağına, keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine işarettir.

Rüyada ölünün elinde balta görmek rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına tabir olunur.

Rüyada elinde balta görmek başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini baltayla öldürmek sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine rivayet eder.

Rüyada balta keser görmek sabrını zorlayacağına, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada baltayla kesildiğini görmek mal ve mülk kaybı yaşanacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments