Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balta sapı görmek

Rüyada balta sapı görmek

Rüyada balta sapı görmek onu doyasıya yaşayacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, mutlu ve hafif hissedeceğine, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada balta sapı gördüyseniz:

  • Dikkatli ilerlemelisiniz.

Rüyada sapı kırık balta görmek sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine delalettir.

Rüyada sapsız balta görmek hasretliklerin bir araya geleceğine, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına delalet eder.

Rüyada balta sapı görmek uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, kişinin elindekilerinden de olacağına delalettir.

Rüyada elinde balta görmek yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına delalettir.

Rüyada balta keser görmek iş hayatındaki başarılarının artacağına, sorunlarını teker teker aşacağına, ele geçecek ve devamı olmayacak mala yorulmaktadır.

Rüyada ölünün elinde balta görmek isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına delalet eder.

Rüyada birini baltayla öldürmek beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, sıkıntıların büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada birini baltayla kesmek geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments