Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağız yarası görmek

Rüyada ağız yarası görmek

Rüyada ağız yarası görmek güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, başarıya giden yolların açık olacağına, düşmanını alt edeceğine, hedeflerinin gerçekleşeceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada ağız yarası gördüyseniz:

  • Sağlığınız ise gerçeke iyi, son derece düzenlisiniz.

Rüyada ağız yarası görmek böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağız içinde yara görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, anne baba duaları alınacağına, mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağızda yara görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine alamet eder.

Rüyada ağızda aft görmek sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağızda göz görmek enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine, kıskanılacak projelere imza atılacağına inanılır.

Rüyada yamuk ağız görmek aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada babayla ağız kavgası etmek maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağız münakaşası yapmak imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments