Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağızda yara görmek

Rüyada ağızda yara görmek

Rüyada ağızda yara görmek çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, bilmek istediklerini öğreneceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, hikmet sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada ağızda yara gördüyseniz:

  • Bazı haberlerin ortaya çıkması veya bazı bilgilerin elinize ulaşması konusunda ne kadar sabırsızlanırsınız ya da bir sonraki adımda neler olacağını ne kadar merak ederseniz, olaylar o kadar gecikeceği benziyor.

Rüyada ağızda yara görmek ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, uygulayacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine delalet eder.

Rüyada ağız yarası görmek böylece rahatsızlığından kurtulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına yorulur.

Rüyada ağız içinde yara görmek sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine yorulur.

Rüyada ağız ve diş görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, önemli kişi haline geleceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına işarettir.

Rüyada ağız münakaşası yapmak yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, çok zor şeylerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağız tartışması yapmak sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına delalet eder.

Rüyada ağızda köpük görmek yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada ağızda balık görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments